Aanleg terras

Een terras maakt uw tuin helemaal af. Door in bepaalde hoeken zitelementen, tegels of zelfs een overkapping te maken, geeft u uw tuin de juiste sfeer mee. Flora Natura Twente realiseert graag uw terras of bestrating. Desgewenst maken wij voor u tevens het tuinontwerp.

Elk terras een eigen sfeer

De aanleg van uw terras gebeurt door onze eigen hoveniers. Zij verstaan het vak en leggen voor u een mooi straatwerk aan. Denkt u daarbij aan uw oprit of terras. Onze hoveniers kunnen elk gewenst motief leggen en adviseren u over het juiste materiaalgebruik. Door inzet van eigen materieel kunnen wij snel en doeltreffend te werk gaan. Zo kunt u snel van uw tuin en terras genieten.

Ideeënplein

Flora Natura Twente adviseert u graag over de juiste materialen. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden werken wij intensief samen met Buiter Beton in Balkbrug. Deze firma beschikt over het grootste ideeënplein van Europa. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en ideeën opdoen voor uw eigen terras. Wij maken graag een afspraak voor u met een van de adviseurs, zodat u verzekerd bent van deskundig advies.

Kijk voor terrasideeën bij onze referenties.

Op zoek naar nieuw straatwerk? Bel of mail naar Flora Natura Twente!

Straatwerk2 Straatwerk3 Straatwerk4

* Klik op de foto’s voor een vergroting